Diensten

Miedema & Zijlstra Gww Service is een allround aannemersbedrijf dat alle voorkomende werkzaamheden in de grond-,weg en waterbouw als hoofd of onderaannemer vakkundig, snel en concurrerend voor u uit kan voeren.

Door de reeds jaren lange ervaring van de beide zoveel mogelijk op de werkplek aanwezig zijnde directeuren, onze lage overheadkosten, korte communicatie lijnen en zoveel mogelijk op de praktijk gerichte manier van werken bent u verzekerd van een kwalitatief perfecte en toch voordelige uitvoering van uw opdracht.

Over ons

Wij zijn gevestigd op het bedrijven terrein “It Spoordykje” te Tzummarum waar wij over een in 2000 nieuw opgeleverd bedrijfspand met werkplaats, kantoren en opslagterrein beschikken.

Ons eigen materieel bestaat uit: een Etec 1200 L Rupskraan, Volvo 3.5 ton minikraan, O&K 6 ton laadschop met een laser gestuurde egalisatiebak en vacuüm hef apparatuur Mercedes 6×6 kiepauto met driezijdige kiepbak en laad en loskraan, Volvo F1 612 bakwagen. Voor het vervoer van ons materieel beschikken wij over een dieplader. Sinds kort beschikken wij over een riool ontstopping / doorspuit apparaat.

Onze hoofddiensten

We werken vanuit een aantal hoofddiensten, om je beter te informeren lichten we dit hier uit door de verschillende specialisaties uit te uitgebreider uit te lichten. De hoofddiensten waarin we werken: Grondwerken, wegenbouw en waterbouw.

Grondwerken

Voor bijna alle bouw, civiele, en infra structurele werken moet grondwerk worden verricht. Miedema & Zijlstra heeft hiervoor de kennis, ervaring en het materieel om grondwerk vakkundig en efficiënt uit te kunnen voeren.

U kunt bij ons terecht voor alle grondwerken ten behoeve van:

  • Wegen en bedrijfsterreinen.
  • Nieuwbouw van gebouwen en woningen.
  • Funderingen, kelders en laad docks.
  • Jachthavens, sloten en vijvers.

Waterwerken

Voor het aanbrengen van walbeschoeiingen, houten damwanden, vlonders, steigers en andere oever beschermingen bent u bij ons op het juiste adres. Houten damwanden brengen wij ook aan voor het maken van niveau verschillen in parken en tuinen.

Een houten damwand kan ook heel goed gebruikt worden als verloren buiten bekisting voor het maken van betonnen kelders en funderingen.

Wegenbouw en andere specialisaties

We kunnen zowel in de particuliere als in de zakelijke markt u van dienst zijn. Ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Bestrating

Miedema & Zijlstra beschikt over een eigen ploeg ervaren straatmakers welke geheel zelfstandig dagelijks bezig zijn met het nieuw aanleggen en herstraten van wegen, parkeer en bedrijfsterreinen, opritten en terrassen. Ook leveren wij alle soorten opsluitbanden en bestratings materiaal. Miedema & Zijlstra geeft u deskundig advies betreffende de materiaal keuze en constuctie.

Riolering

Miedema & Zijlstra zijn echte riolering specialisten wij zijn dagelijks bezig met het vervangen, repareren en nieuw aanleggen van hoofd rioleringen van kunststof en beton. Maar ook van rioolpersleidingen, pompputten, kolken, huis en terreinaansluitingen. En het leveren en aanbrengen van olie en vet afscheiding putten. Het ontstoppen van rioleringen kunnen wij voor u verzorgen met een eigen hoge druk doorspuit unit. Ook het lokaliseren van afvoerleidingen en riolen zijn zonder graafwerk met onze detectie apparatuur in kaart te brengen.

Sloopwerken

Het deskundig slopen van huizen en gebouwen en verantwoord afvoeren van sloopmateriaal is ook een specialiteit welke wij ons eigen gemaakt hebben. Wij profileren ons niet als sloopbedrijf, maar wanneer eerst sloopwerk moet worden gedaan om verdere grond-,weg en waterbouw werkzaamheden te kunnen realiseren zullen wij dit graag voor u verzorgen.

Asfaltering

Miedema & Zijlstra heeft reeds diverse wegen en bedrijfsterreinen van asfalt voorzien en kunnen dit ook voor u verzorgen. Zelf doen wij dan alle voorbereidende en aanverwante werkzaamheden zoals: het ontgraven van cunetten, het aanbrengen en egaliseren van zand en menggranulaat, het aanbrengen van rioleringen, kolken en putten, het aanbrengen van betonbanden en afwatering goten. Voor het aanbrengen van asfalt maken wij gebruik van een gespecialiseerd asfalt verwerkingsbedrijf.

schuttingen en vlonders

Miedema & Zijlstra beschikt over een team van medewerkers wat gespecialiseerd is in het aanbrengen van schuttingen en vlonders. Wij hebben projecten gerealiseerd waarbij wij complete galerijen van flatgebouwen hebben voorzien van hardhouten vlonders, maar natuurlijk ook aanlegsteigers en terrassen.

betonplaten

Miedema & Zijlstra zijn door hun ervaring en vele gerealiseerde projecten specialisten in het nieuw aanbrengen en herleggen van betonplaten. Betonplaatverharding heeft voor u de volgende voordelen: Snel gelegd, lage legkosten, een hoge restwaarde, een goede drukverdeling en eenvoudig te herleggen. Voor het nieuw leveren en aanbrengen van diverse soorten en merken betonplaten beschikken wij over een laadschop met een laser gestuurd egaliseerbord waarmee de onderliggende zandbaan volledig machinaal in profiel wordt gebracht. De betonplaten kunnen wij voor u leggen en opnemen met kranen of shovels voorzien van vacuüm apparatuur.

0 +
afgeronde projecten

0 +
tevreden klanten

Geen uitdaging is te groot voor ons

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Mocht er een dienst niet tussen staan, welke je wel uitgevoerd zou willen hebben. Schroom niet om contact met ons op te nemen, misschien kunnen we toch iets voor elkaar betekenen.

Aanleg-infrastructuur-Jan-Jansz-Costerstraat7

Offerte aanvraag

Vul het formulier in en we nemen zo spoeding mogelijk contact met u op